Hoog in de lucht

Bagage pakken voor drie in twee bagagestuks is best een uitdaging kan ik je vertellen. We hebben speciaal voor deze vakantie een (soort) backpack gekocht. Zodat we niet met twee koffers lopen te sjouwen, maar we een tas op onze rug kunnen doen. In deze back pack kan best veel, maar net iets minder dan in mijn vertrouwde koffer. Aangezien we voor Alies ook een prachtige slaaptent meenemen is de ruimte beperkt. Gelukkig waren wij al voorbereid met het klaarleggen van de kleding, maar naast de kleding gaat er nog meer ander spul mee. Na een beetje goed proppen past alles en zijn wij klaar voor de reis.

Mijn vader brengt ons naar Schiphol, waar we tegen drie uur aankomen. Het inchecken, bagage afgooien en de controles verliepen vrij soepel. Op het overgooien van wat bagage van de koffer naar de backpack na. Best irritant!

Voordat we gaan boarden eerst maar even een hapje eten. Lekker Italiaanse pasta, pizza en panini.

In het vliegtuig hebben we heerlijke plaatsen (gewoon zelf geregeld overigens) waar Alies alle ruimte heeft om te slapen. En dat heeft ze dan ook heerlijk gedaan. Na het instappen nog even zingen en wandelen, terwijl ik het bedje van Alies gereed maak: een opblaasbaar aankleedkussen fungeert geweldig als luchtbed.

Dit bericht is geplaatst in 2016 | Thailand met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *