We made it!

Deze ochtend gebruiken we de wekker weer. We gaan namelijk naar de Erawan watervallen. Om 8.00u worden we opgehaald dus op tijd ontbijten.

Middels een taxirit van een uurtje komen we betijds aan. Na het insmeren kan de wandeling beginnen. Alies zit lekker bij mij op de rug, dus die heeft een makkie vandaag.

Even voor de goede orde: het is dan wel 9.00u maar de temperatuur zit als op 25 graden, als het niet meer is. De wandeling bedraagt maar twee kilometer, maar we klimmen meer dan dat we wandelen.

We lopen eerst tot en met level 3. Tot hier gaat het prima. Alles is tot nu nog voorzien van goede wandelpaden en trappen. We nemen door de warmte toch even een duik om af te koelen.

Lekker hoor dan water. O nee wacht!! Gadver we krijgen hier een gratis fish bath. Iel, dat kriebelt. Niet leuk. Snel op een steen met de voeten boven water.

Als we alledrie redelijk zijn afgekoeld gaan we klimmen. Laatste stukje pad en trap hebben we gehad en dan begint de echte klim. Ja hoe ga ik dit omschrijven? Grote stenen vormen een lichte klimwand naar boven. Af en toe een brugje en een klein primitieve trap. Inmiddels is de temperatuur wel 35 รก 40 graden en nog ruim een kilometer te lopen. Alies heeft het wel gezien bij level 5 en valt op mijn rug in slaap.

Yes, we made it. Level 7! Al met al was het te doen.

Alies even neerleggen zodat zij verder kan slapen en Edwin en ik even het water in.

En dan begint de weg terug naar beneden. Die is eigenlijk nog lastiger dan omhoog. Maar ook dat gaat gesmeerd. We lijken we echte sportieve mensen.

Uiteindelijk zijn we wel blij dat we weer op de parkeerplaats aankomen en de taxi in kunnen.

Rond twee uur komen we weer aan bij het ressort. Even een lekkere lunch en dan tijd voor het zwembad: zwemmen, schillen, spelen en slapen. Meer hebben we op dit moment niet nodig.

We blijven lekker bij het resort om te dineren en ’s avonds chillen we op de veranda.

Dit bericht is geplaatst in 2016 | Thailand met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 reactie op We made it!

  1. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *