We mogen weer!

We hebben het afgelopen jaar veel mogen ondernemen qua vakanties en weekendjes weg, maar nu mogen we eindelijk weer op reis.

Dit jaar staat Maleisië op het programma. Tijdens onze reis in 2013 naar Bali hebben Edwin en ik al Singapore en Kuala Lumpur mogen bezoeken. Dit jaar staat een rondreis door heel Maleisie op het programma.

Samen met Edwin en Alies vlieg ik zondagavond rechtstreeks naar Kuala Lumpur. De voorbereidingen zijn in volle gang. Edwin mag groteredeels met de eer strijken inzake de route. Ik heb mijn best gedaan met de inkopen voor de vakantie.

Alies is een paar weken geleden al een stoere meid geweest. Om mee te kunnen naar de olifanten moest de dokter aan huis komen om een prikje te geven. Die ontving zij maar al te graag. De pleister daarna daarentegen…

De komende dagen de laatste spulletje in huis halen en dan zijn wij klaar voor vertrek. Ik hoop onze mooie reisverhalen te kunnen delen en jullie te laten zien wat wij allemaal meemaken.

Tags: , ,