Laatste dagje

Deze ochtend zijn we alledrie lekker op tijd wakker. We moeten ook wel, want vandaag gaan we alweer naar huis en we willen voordat we vertrekken nog wel even richting Timesquare.

Voor en na het ontbijt zijn we druk bezig om de koffers in te pakken. Dit gaat moeilijker dan gedacht. Ondanks dat we weinig bagage hebben meegenomen en uiteindelijk niet heel veel hebben gekocht, was het toch moeilijk om alle bagage in de koffers te krijgen. Dit hadden we wel kunnen voorspellen, aangezien Celeste en ik allebei twee dozen met Uggs in de koffer hebben.

Na het ontbijt hebben we uitgecheckt en zijn nog de stad ingegaan. Er moesten nog wat dingetjes gekocht worden.

Na wat laatste inkopen te hebben gedaan, zijn we teruggekeerd naar ons hotel.

In het hotel was het wachten op de taxi die ons naar het vliegveld zou brengen. Toen de taxi aangekomen was moesten we afscheid nemen van ons hotel en min of meer ook al van onze vakantie.

Tijdens de weg naar het vliegveld zagen we New York steeds verder weg naar de horizon verdwijnen.

Op het vliegveld aangekomen was het even zoeken naar de juiste incheckbalie. De vraag is: begrepen zij onze vraag niet, of begrepen wij hun antwoord niet? Het komt er op neer dat we van het ene punt, naar het andere punt en weer terug werden gestuurd. Uiteindelijk hebben we de juiste incheckbalie gevonden en begon het wachten. Wij waren namelijk niet die wilden inchecken voor een vlucht.

Na het inchecken moesten we nog wachten voor we konden boarden en wat moet je dan? Juist, eten! En niet iets speciaals, maar gewoon weer de BigMac van de MacDonalds.

Met enige vertraging, toen we al in het vliegtuig zaten, zijn we opgestegen om terug naar Nederland te vliegen. Bij aankomst in Nederland was onze vakantie voorbij.

Snel maar weer terug naar ‘the Big Apple’!!!

Dit bericht is geplaatst in 2010 | New York. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *