Lekker zeg!!

Na een verschrikkelijke nacht, de kamer was niet voorzien van airco en t was echt wel nodig, mochten we vanochtend na het ontbijt op weg naar ons laatste hotel.
Het was weer een lange rit. Om 8.30u zaten we in de auto en om 13.00u kwamen we aan bij ons hotel. Wat een verschil! Het is hier echt onwijs. Niet te omschrijven. Het is hier heel toeristisch met een hele strook gigantische hotels.

Toen we de lobby van ons hotel inliepen, dachten we meteen: “Ja, hier kunnen we het wel een aantal dagen uithouden!”. Het is een onwijs mooi hotel. Wat een contrast met hetgeen wat we hiervoor gezien hebben.

Nadat we hadden ingecheckt en ons bandje om hebben gekregen (ja, we zitten in een all-in hotel, dus we gaan hier ons tonnetje rond eten) konden we naar onze kamer. Het ziet er allemaal super verzorgt uit.

Nadat onze koffer enigszins waren uitgepakt (dat kon nu ook gelukkig een keertje) zijn we in onze badkleding naar het strand gelopen. Wow, wat is dat mooi, het is net een sprookje, witte stranden en helder blauw water.

Het enige wat we deze dagen gaan doen is zwemmen, zonnen en eten. Dus waarschijnlijk zullen er geen spannende verhalen meer komen.

Na het avondeten zijn we wel nog het toeristische gedeelte ingegaan. Er zijn hier twee gigantische shopping malls. Beide hebben we even doorgelopen. Eindelijk hebben we een Starbucks coffee kunnen drinken. Even voor in de rij moeten staan, maar dan heb je ook wat.

Momenteel zitten we lekker in de lobby van het hotel en gaan we genieten van de laatste, maar zeker ook de relaxte dagen van de vakantie…

Dit bericht is geplaatst in 2010 | Mexico. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *