Nu dan wel?!

Na een wat onrustige nacht hebben we lekker ontbeten in ons hotel. Jammer genoeg nog geen beschuit met hagelslag en een volle beker koude melk (hopelijk morgenochtend).
Om 11.00u hadden we een bijeenkomst waarbij verteld zou worden of we vandaag wel zouden vertrekken. Op het moment van de bijeenkomst zou het er naar uit zien dat we vanavond om 20.30u het vliegtuig konden nemen richting Amsterdam. Hier gaan we dan maar vanuit.

De rest van de dag hebben we lekker doorgebracht in het zwembad. Om 17.00u moesten we uitchecken en zouden de bussen ons komen halen om ons naar het vliegveld te brengen. Gelukkig kwamen deze en momenteel zitten we op het vliegveld te wachten tot we het vliegtuig in kunnen. Zal wel weer een lange, zware vlucht worden…

Dit bericht is geplaatst in 2010 | Mexico. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *