De piste

Aangezien het wireless internet in het hotel eruit lag, heb ik jullie niet mee op de hoogte kunnen stellen van onze bezigheden. Nou is het ook niet heel veel anders geweest dan de afgelopen dagen:
Vroeg uit bed om te ontbijten, waardoor we snel weer op de piste konden staan.
Met lunchtijd, met zo veel mogelijk gaan lunchen op de piste. Na de lunch hopen dat de sneeuw nog een beetje goed was, om tot een uurtje of drie of vier op de piste te blijven. Daarna nog even een drankje doen op de piste.

Hierna met de gondel naar beneden, om ieder z’n eigen ding weer te laten doen. Enkele bleven lekker in het hotel en de andere gingen naar de Chin Chin om te apres-skiën.

Rond een uurtje of zeven zaten we met z’n alle aan tafel om te dineren, waarna we allemaal naar onze eigen kamer gingen om weer een tukje te doen.

Zaterdag na het ontbijt zijn we weer terug naar huis gereden. Dit was een erg lange zit, aangezien ik deze rit veel minder heb geslapen dan de heenweg.

Om de vakantie met z’n alle af te sluiten hebben we nog Chinees en Sushi gegeten bij Guido, waarna we allemaal weer naar huis gingen om bij te komen van deze zware vakantie…

Hopelijk volgend jaar weer op WIntersport met z’n alle!!!

Dit bericht is geplaatst in 2011 | Oostenrijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *