Duurt lang!!

Vandaag is de eerste dag zonder les. Martine heeft besloten met de groep mee te gaan. Ik blijf vandaag lekker op de vertrouwde piste. Ik wil eerst m’n techniek volledig onder controle hebben, voordat ik me ga wagen aan tourtjes.
Stan is vandaag lekker met de kindjes spelen in de crèche, zodat papa en mama een dagje samen kunnen skiën.

Na een gezamenlijke lunch gaat weer ieder z’n eigen weg. Martine houdt het touren even voor gezien en blijft gezellig bij mij op de piste. Om 15u ga ik samen met Priscilla Stan van de crèche halen. Stan heeft het heel erg naar z’n zin gehad bij de kindjes en wil eigenlijk niet met ons mee. Toch kan hij de glimlach van ons niet weerstaan.

Wanneer we met hem in de kinderwagen staan te wachten op lift, laat deze even op zich wachten. Ik wijs met m’n vinger op m’n pols en zeg ‘duurt lang’. Na dit een aantal keer te hebben herhaalt, doet Stan me na. Als we weer boven zijn blijft Stan dit herhalen. We geven hem de opdracht om het te zeggen als papa en mama weer terug zijn. Helaas haalt hij dit niet, want Stan is zo moe van het spelen dat hij in z’n kinderwagen direct in slaap valt.
Nadat we met de gondel naar het dal zijn gegaan, wordt Stan bij de auto wakker. Het eerste wat hij zegt is ‘duurt lang’ en wijst op z’n pols. Te grappig!!

Het grootste gedeelte gaat weer naar de Chin Chin. Andere willen graag zwemmen met Stan. Helaas is het water te koud om in te zwemmen, waardoor Stan maar lekker in bad gaat.

Het diner wordt niet door iedereen gehaald. Dorien en Sander blijven hangen in de Chin Chin. Dit geeft Edwin de mogelijkheid om drie gerechten te eten. Na het eten doen we nog een spelletje. Pascal probeert Guido Ticket to ride uit te leggen, maar na de eerste zin, geeft Pascal de moed op. Samen proberen we Guido lekker naar bed te krijgen. Met Martine, Pascal en Edwin spelen we alsnog een potje Ticket to ride. Helaas weer niet gewonnen. Hopelijk morgen nog een kans.

Dit bericht is geplaatst in 2011 | Oostenrijk. Bookmark de permalink.

1 reactie op Duurt lang!!

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *