Billy Elliot

Billy Elliot is de volgende productie die ik mag gaan zien op Broadway. Deze productie zal ook naar Nederland komen, dus ik wilde ‘m graag al zien. Daarnaast ben ik gewoon heel nieuwsgierig naar deze musical, aangezien ik veel over heb gehoord, maar me totaal geen voorstelling kan maken wat ik zal gaan zien (nee, ik kijk vooraf nooit op Youtube).Wat een geweldige show is dit. De nadruk op deze show ligt vooral op dans. Deze is echt geweldig. Vooral de hoofdrolspeler, Billy, danst geweldig.

Het decor is niet spectaculair, maar het huis van Billy deerntegen is wel onwijs gaaf in elkaar gezet.
In deze musical wordt niet heel veel gezongen. Hetgeen wat gezongen wordt vond ik niet heel bijzonder. Een ander nadeel vond ik het Britse accent van de acteurs. Hierdoor moest ik echt inkomen en heb ik een hoop tekst gemist. De tweede akte merkte ik dat ik er meer in zat.

Maar de dans in deze show maakt deze show wel tot een favoriet. Ik heb meerdere malen met tranen in mijn ogen gezeten toen de kinderen aan het dansen waren.

Laat deze show maar snel naar Nederland komen!!

Dit bericht is geplaatst in 2011 | Amerika, Blogs. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *