Miss Saigon | 8

Vanavond wordt de rol van Chris gespeeld door Roy en Kim door Laiying. Stiekem had ik gehoopt dat Martijn zou spelen. Afgelopen dinsdag mocht hij onverwachts op, maar toen zat ik in een ander theater…

 

De regelaar Stanley Burleson
Kim Laiying Wang
Chris Roy Kullick
Ellen Brigitte Heitzer
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

Roy speelde de rol van Chris met wat moeite vandaag. Tijdens sommige uithalen zat ik stiekem mee te doen, in de hoop dat hij het zal halen. Verder wel complimenten dat hij de rol weer totaal anders neerzet dan Ton.

Laiying vind ik echt heerlijk om naar de te kijken. Haar spel is zo mooi. Ook zij had vandaag bij sommige uithalen wat moeite. Bij Laiying vond ik dat minder bezwaarlijk, omdat ik niet het gevoel had dat ik mee moest doen.

Nu maar hopen dat Martijn zaterdag echt op zal gaan…

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *