Miss Saigon | 9

Na enige verschuiving ga ik vanavond voor het eerst ‘mijn Chris’ zien: Martijn van Voskuijlen. Tevens is vanavond de premiere van Li-Tong als Kim.

De regelaar Christian Tanamal
Kim Li-Tong Hsu
Chris Martijn van Voskuijlen
Ellen Brigitte Heitzer
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Eigenlijk ben ik gewoon sprakeloos. Martijn is voor mij echt een meesterlijke Chris. Ik heb de hele show genoten. De rol zet hij heel anders neer dan Ton en Roy. Maar totaal op zijn eigen manier. Deze manier waardeer ik eneorm. Het stemgeluid van Martijn is ook echt heerlijk om naar te luisteren. Martijn heb ik natuurlijk wel horen zingen als Valentijn en Bert (in Mary Poppins). Maar dat was totaal anders dan wat hij vanavond heeft laten horen.

Li-Tong was vanavond ook geweldig. Normaliter speelt zij de rol van Gigi.  Met een totaal ander stemgeluid als dat ze Gigi neerzet, heeft ze de hele show prachtig gezongen. Ook zij speelt de rol weer totaal anders dan Na-Young en Laiying.

Ik hoop dat ik Martijn snel weer mag gaan zijn en vooral horen als Chris.

Tags: