Vliegen!

Het zou ook niet zo kunnen dat we op reis gaan zonder gezeur over onze bagage.

Met EasyJet mag je maar één stuk handbagage per persoon meenemen. Ik dacht dat ik dan m’n trolley kon meenemen, maar daarnaast ook een handtas, welka dan gewoon onder mn stoel kon. Helaas was dat dus niet de bedoeling. Dan maar inchecken! We waren even bang dat het ons geld ging kosten. Gelukkig was dit niet het geval, tenzij de rekening nog gaat volgen…
In het vliegtuig aangekomen bleek dat voor onze handtassen ook geen plek meer was in de handbagageruimte. Nou lekker geregeld dan!

De vliegreis duurde korter dan het wachten door de vertraging en het taxiën naar de polderbaan. Na een vluchtje van 45 minuten komen we aan op Londen Gatwick. Na het ophalen van onze trolleys van de bagageband (wat een ellende), kunnen we op naar de triein die ons naar Londen Centrum zou brengen. Het treinreisje duurde 30 minuten, waarna we nog een kwartier met de metro moeten. Eenmaal weer boven de grond vond Edwin het leuk om mij weer te laten zoeken naar het hotel. Edwin had heel goed een printscreen gemaakt van de kaart waar ons hotel op te vinden was. Met een mooie ‘speld’ was deze aangegeven. Zonder moeitje liep ik naar deze plek. Helaas was de ‘speld’ niet op de goede plek geplaatst. Kan ik dan nooit wat overlaten aaan Edwin?? Na 5 minuten zoeken, ze vinden het hier normaal om de ene kan t van de straat een andere naam te geven dan de overkant van de straat, hebben we ons hotel gevonden.

Na het inchecken kunnen we naar onze kamer. Deze is helaas niet zo groot. Oftewel, heel klein. Net als het bed: Na 11 jaar hebben we wel een keer lepeltje lepeltje gelegen!

Dit bericht is geplaatst in 2012 | Londen | 1 met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *