I see death people

Na een redelijk onrustige nacht gaan we enigzins op tijd ons bed uit. Ontbijt in het hotel is niet helemaal wat wij willen, dus besluiten we maar in de buurt iets te eten te scoren.

Na het ontbijt gaan we Londen verkennen. Zoals een echte toerist duiken we met de metro het ondergrondse in en gaan we op naar het echte centrum.

Het eerste wat natuurlijk moet gebeuren is het kopen van kaartjes voor de musicals. We weten kaartjes te krijgen voor Ghost voor vanavond. Helaas is Les Miserables voor morgen uitverkocht. Dus we gaan morgen wel kijken wat we dan willen zien. Er is immers (te) veel keuze…

Na de eerste aankoop wandelen we door de wijken Piccadilly, St. James, Whitehall, Westminster en Govent Garden. De hoogtepunten zijn hier Buckingham Palace en de Big Ben. Verder ‘genieten’ we de diverse gebouwen die wij tijdens de wandeling tegenkomen.

Tussen het wandelen door stoppen we meerdere malen om ons op te warmen met een bak koffie of een kop thee. Want ondanks dat wij, gelukkig, geen sneeuw hebben zoals bij jullie, is het hier wel echt verdomde koud!!

Na een dag slenteren door de stad belsuiten we lekker op tijd een restaurant op te zoeken waar we kunnen dineren. Hier warmen we ook een beetje op. Nar het opwarmen is het weer tijd om af te koelen. Dit keer niet door de kou buiten, maar door eenbak ijs bij Hagendas.

Eindelijk is het tijd om naar het theater te gaan. Toch blijft het elke keer spannend als ik naar een musical ga welke ik nog nooit gezien hebt (gebeurt namelijk niet vaak) en ook geen idee hebt waar he over zal gaan.

Ik heb genoten van de show! Wat een mooie productie. Ik heb uiteraard meteen bedacht welke Nederlandse acteurs de rollen bij ons kunnen gaan spelen. Van mij mag de premiere van Ghost in Nederland snel komen!

Dit bericht is geplaatst in 2012 | Londen | 1 met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *