Nog een keer! Nog een keer!

Ook vandaag slapen we lekker uit. Het is immers een soort van vakantie. Na het uitchecken, het namelijk helaas alweer de laatste dag, gaan we naar ons stamcafé voor het ontbijt.

Vandaag staat er niet heel veel op het programma. We besluiten dan ook maar gewoon lekker te wandelen door de straten van Londen. We lopen naar Harrods. Dit is een heel groot warenhuis. De bijenkorf is hier niets bij. Alles is netjes opgesteld en hier hebben ze serieus nog meer. Maar naast het feit dat ze meer hebben, hebben ook de prijskaartjes iets meer. Een horloge van €190.900 blijkt hier heel normaal (nee, ik maak geen typefout en vergeet ook geen komma).

Nadat we van onze schrik bekomen zijn wandelen we lekker verder.

Na een stevige lunch bij Ed’s, een typisch Amerikaans tentje, is het alweer tijd om naar het treinstation te gaan. Onze bagage hebben we daar vanochtend al afgegooid, scheelde de hele dag slepen met de trolleys door de sneeuw.

We hadden geluk (of toch niet) want de trein vertrekt al over 4 minuten. We hoefden dus niet lang te wachten. Dat hadden al die mensen die al lekker zaten waarschijnlijk wel gedaan. Voor ons betekende dit de gehele trein doorlopen om een plekje te vinden waar we konden zitten. Gelukkig was er in de laatste coupe plek voor twee.

Na een rit van 30 minuten komen we aan bij het vliegveld. Helaas veel te vroeg. De vertraging die ons vliegtuig heeft, heeft ook grote invloed op onze wachttijd.

Uiteindelijk vertrekt ons vliegtuig om 20.35 GMT (wat 18.55 GMT had moeten zijn). Inmiddels is het 22.45 GMT +1 en zijn we geland op Schiphol en wachten we op onze bagage bij de bagageband (voor onze handbagage was helaas geen plek meer).

Ik ga heel snel weer terug naar Londen, maar dan echt vol gepland met musicalbezoekjes. De stad ken ik nu immers wel ;-)

Dit bericht is geplaatst in 2012 | Londen | 1 met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Nog een keer! Nog een keer!

  1. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

  2. Maureen schreef:

    Leuk om je blogs te lezen!
    Harrods is echt gaaf maar inderdaad ook rete duur!
    ook niet gewoon voor de lol er door heen gewandeld?
    dat hadden ik en mijn moeder wel gedaan je kijkt echt je ogen uit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *