Weekendje Stuttgart

Je moet er wat voor over hebben om een favoriete musicalspeelster te zien. Niet iedereen is gewoon in een Nederlandse productie terecht gekomen na Mary Poppins. Petra heeft haar volgende avontuur namelijk gevonden in Duitsland. Zij speelt momenteel in de musical Rebecca. Zoals beloofd tijdens de Mary-periode kom ik uiteraard kijken.

De wekker stond gister om 6.30u. Maar door alle zin die ik had in dit weekend kon ik waarschijnlijk niet zo goed slapen. Ik was dus al voor de wekker wakker. Tijd om er dan maar uit te gaan.

Na een reis van ruim 5,5 uur kom ik aan in de Duitse stad. Ik ben door Petra en Martijn opgevangen. Het was zo leuk om hen weer te zien na al die maanden. Helaas was de meeting met Petra maar van korte duur, want zij moest alweer naar haar werk om de matinee te spelen.

Samen met Martijn ben ik het Centrum van Stuttgart ingegaan. Na een leuke rondleiding zijn we in deen tentje terecht gekomen, waar we even wat gedronken hebben.

Na het centrum toch maar weer terug, want Petra komt tussen de shows door thuis om te eten. Wachtend op Petra spelen wij een potje Mario Kart. Martijn zou mij wel even inmaken (huhu). Na het jaren niet gedaan te hebben, versla ik hem maar mooi!

’s Avonds ga ik naar de show. Gelukkig wonen ze niet heel ver van het theater dus kan ik er lopend naar toe. De gehele show heb ik genoten, prachtig!! (Zie afzonderlijk verslag)

Na de show uiteraard op Petra gewacht bij de AU. Ja, deze kennen ze ook in Duitsland en ook hier staan de fans te wachten op de spelers. Toch wel bijzonder om daar dan te staan! Petra neemt mij mee naar binnen om nog een mooie rondleiding te geven over het toneel en zijtoneel. Bijzonder om die prachtige decorstukken van heel dichtbij te aanschouwen.

Na de rondleiding was het tijd om het theater te verlaten. Bij Petra en Martijn thuis hebben we nog tot in de late uurtjes leuke spelletjes gespeeld. Het was een zeer gezellige avond, maar helaas kwam daar ook weer een einde aan.

Vandaag ook weer een gezellige dag gehad bij Petra en Martijn. Maar in de loop van de middag was het toch tijd om maar weer in de auto te stappen en naar huis te rijden.

Ik heb een ontiegelijk leuk weekend gehad.

Petra en Martijn, bedankt voor de gastvrijheid en de gezelligheid!

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Weekendje Stuttgart

 1. Martijn schreef:

  Je bent subtiel vergeten te melden dat ik je daarna nog enkele keren kansloos heb ingemaakt. Dit alleen om alles in het juiste perspectief te zetten ;)

  • marshabrink.nl schreef:

   Ik wilde alleen even duidelijk maken dat mannen altijd een grote mond hebben vooraf, maar dit niet altijd waarmaken! ;-)

   Ok jongens, ik geef toe: ik ben daarna ook een aantal keren wat slechter geweest. Maar ook af en toe nog gewonnen.

   Ik ga nu thuis hard oefenen zodat ik je de volgende keer echt afmaak ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *