Miss Saigon | 30

Wederom een wekelijks uitje naar het Beatrixtheater, alleen nu wetende dat ik Li-Tong mag bewonderen als Kim.

De regelaar Stanley Burleson
Kim Li-Tong Hsu
Chris Ton Sieben
Ellen Maike Boerdam
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Li-Tong maakt van Kim weer een totaal ander meisje dan de ander twee ‘Kimmetjes‘. Li-Tong is voor mij degene die het meest een zelfverzekerde kim uitstraalt. Haar zang is erg mooi en haar spel heel fijn om naar te kijken.

Ik was erg blij dat Maike weer terug was in de rol van Ellen. Niet echt ten nadelen van Anouk, maar ik ┬árealiseer me steeds meer dat ik een zwak heb voor het stemgeluid van Maike. Maar ook haar spel en emotie zijn meeslepend en bezorgen mij nog elke keer een brok in m’n keel.

Stanley had vandaag z’n dag niet: hij had een aantal versprekingen in was niet altijd fijn te verstaan.

Ton daarentegen had wel echt z’n dag. Hij was aan het spelen met de intonaties, wat ik altijd erg fijn vind.

Op naar zaterdag om Li-Tong te zien als Ellen!

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *