Miss Saigon | 31

Deze show zou ik eerst met een andere reden bezoeken, maar dat ging helaas niet door. Na het nieuws dat Martijn vanmiddag Chris spelen toch m’n kaartje weer teruggekocht. Maar helaas geen Li-Tong als Ellen.

De regelaar Stanley Burleson
Kim Laiying Wang
Chris Martijn van Voskuijlen
Ellen Anouk Maas
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Op het castbord stond dat Na-Young Kim zou spelen, maar nadat werd omgeroepen dat de show 10 minuten later zou beginnen en het doek later omhoog ging stond Laiying daar. Geen straf voor mij: een mooi koppel Martijn en Laiying!

Van Martijn kan ik echt genieten. Zijn stem is zo heerlijk om naar te luisteren. Hij heeft net iets minder kracht in z’n stem dan Ton, maar zingt daardoor alles heel zuiver. Persoonlijk vind ik dat veel fijner. Ook qua spel is Martijn een hele mooie Chris. Ondanks dat Martijn zijn figuur niet mee heeft om als stoere militair door te gaan, vind ik het niet storend en speelt hij een mooie ambassadechauffeur.

Laiying: wat een topper. Heel veel respect voor haar vandaag. Een aantal minuten voor tijd te horen krijgen dat je als Kim om moet en dan zo’n show neerzetten: dat verdiend alleen maar een luid applaus.

En moet Stanley niet eens een time-out nemen van een aantal weken…??

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *