Miss Saigon | 35

Sneller dan verwacht weer naar Miss Saigon. Dit keer omdat Vincent het vanavond gaat regelen, dus moet ik regelen dat ik erbij ben!

De regelaar Vincent Pelupessy
Kim Na-Young Jeon
Chris Ton Sieben
Ellen Maike Boerdam
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Wat geniet ik op het moment dat Vincent De Regelaar speelt. Hij sleept mij op een hele bijzondere manier door het verhaal heen. Een manier waar ik bij wegsmelt. Het is moeilijk te omschrijven, maar de Vincent als Regelaar is gewoon heerlijk. Zijn stem is heel erg fijn en zijn inlevingsvermogen fantastisch.

De rol van Gigi werd vanavond gespeeld door Maria. Maria zorgt ervoor dat tijdens ‘het leven is een droom’ haar traan ook over mijn wang dwarreld. Wat mooi!!

Oh ik wil morgen weer…

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *