Miss Saigon | 44

Vanavond is het zover: ik ga de laatst ontbrekende understudy zien, Li-Tong als Ellen!

De regelaar Stanley Burleson
Kim Na-Young Jeon
Chris Ton Sieben
Ellen Li-Tong Hsu
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Wat een bijzondere show. Ik had nooit verwacht dat een understudy zo’n grote impact zou hebben op mijn kijk op de show. Doordat Ellen nu Aziatisch is krijg ik meteen een totaal ander beeld van Chris. Heel bijzonder om dit te mogen ervaren.

Li-Tong speelt de rol van Ellen heel erg mooi en totaal op haar eigen manier. Bepaalde momenten heeft ze haar eigen interpretatie wat er erg fijn vind. Ook in deze rol heeft Li-tong weer een zangstem die ik nog niet eerder heb gehoord.

Na vandaag nog maar drie show, onder voorbehoud, dat ik mag genieten van Ton als Chris.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *