Miss Saigon | 46

Vanavond mag ik eindelijk weer een keer genieten van een prachtige Regelaar.

De regelaar Vincent Pelupessy
Kim Na-Young Jeon
Chris Ton Sieben
Ellen Maike Boerdam
John Edwin Jonker
Thuy Robin van den Akker

 

Wat een mooi en enthousiaste Regelaar is Vincent. Het is echt een genot om naar hem te kijken. Mooi vind ik dat hij uitstraalt dat hij geniet van de rol. Tevens vind ik dat hij  bewust met de rol bezig is. Alles wat gebeurt op het toneel reageert hij op alsof het nieuw is. Dus geen gewoonte, wat ik bij Stanley wel vaak heb. De zang van Vincent is ook heel fijn om naar te luisteren.

Robin als Thuy¬†ben ik nog steeds niet weg van. Vooral zijn zangstem vind ik niet altijd mooi. Hij heeft af en toe de neiging z’n stem op een gekke (hoge) manier te gebruiken.

Nu wordt het aftellen: nog maar drie keer genieten van Ton in de rol van Chris.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *