Boris Schreurs | Boris maakt een keuze

Na de perspresentatie van Ja Zanna, nee Zanna spraken wij met Boris Schreurs. Wij legden Boris een aantal keuzes voor.


Dansen of musical?
Op dit moment gaat Boris voor musical, omdat hij graag speelt. Zowel in het dansen als musical heeft Boris al enige ervaring. “Maar ik ben nu echt wel gefocust op spelen. Dat is waar ik eigenlijk heel graag mee verder wil. Ik vind het natuurlijk ook tof om te zingen.” Boris geeft aan dat hij in zingen een enorme uitdaging ziet. Maar het dansen, zingen en spelen combineren is voor hem een ideale situatie.

 Zomer of winter?
“Zomer! Definitely! Ik voel me sowieso duizend keer beter als de zon schijnt.” Boris geeft aan dat hij echt last heeft van een winterdepressie en in de winter het liefst naar het buitenland gaat. “Ik vind het leuk met kerst, maar geef mij maar de zomer. Dan is iedereen vrolijk op straat.”

 Home of hetero?
“Homo. Als ik het over zou moeten doen dan zou ik nog steeds voor homo kiezen.” Boris komt uit een heel open-minded gezin en geeft aan nog nooit probleem te hebben gehad met zijn homoseksualiteit.

Ja Zanna of nee Zanna?
“Ja Zanna. Ik denk dat het een heel leuke en succesvol stuk gaat worden.” Boris vertelt dat de pas anderhalve week bezig zijn met reperteren maar dat het een heel leuk stuk is om naar te kijken en de muziek erg leuk is. “Ik ken ook helemaal geen stuk dat allemaal typetjes heeft en over homoseksualiteit gaat.  Het is allemaal heel leuchtig gebracht, maar uiteindelijk zit er wel een diepere laag met een boodschap achter. En dat wordt wel een op een hele goede manier gebracht.”

Het origineel staat op PuurTheater.nl.

Dit bericht is geplaatst in PuurTheater met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *