The JukeBox Boys, de musical

In het M-Lab theater in Amsterdam vond vanavond de laatste voorstelling plaats van The JukeBox Boys, het afstudeerproject van vier jongens van de Fonthys Hogeschool in Tilburg.

Nick Freek Heuvelmans
Frank Rafaël van der Maarel
Bobby Frank van Hengel
Tommy Steven Roox

 

Voor PuurTheater.nl heb ik een middag de repetities bijgewoond. Dit beloofde al veel goeds. De show heeft mijn verwachtingen meer dan waard gemaakt.

Vier jongens, één passie, vier stemmen, één sound.

The JukxBox Boys, de musical brengt het verhaal van de Band, The Four Seasons. Elk bandlid vertelt zijn eigen verhaal. De jongens laten zien wat voor kwaliteit zij in huis hebben. Spel en zang zijn bij allevier op hoog niveau. De klanken die de brengen zijn bijzonder en gevarieerd, maar klinken bijzonder met elkaar.

Twee minipodia, stoelen rondom het toneel, raamkozijnen aan het plafond en vier microfoons zijn de belangrijkste decorstukken van de musical. Meer hebben de boys ook niet nodig om het verhaal over te brengen.

De vier jongens worden ondersteund door leerlingen van het tweede jaar van de Fonthys Hogeschool. Ook zij laten elk afzonderlijk zien en horen dat ze in het vak thuis horen.

 

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op The JukeBox Boys, de musical

  1. Anoniem schreef:

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *