Verstand van voetbal

En of ik verstand van voetbal heb. Na het invullen van een EK poule blijk ik toch degene te zijn die het beste inzicht had over hoe het EK zou gaan verlopen. Na een spannende finalewedstrijd was het duidelijk: ik wist als enige dat Spanje kampioen zou gaan worden. De meeste van mijn poulegenoten hadden ingezet op Duitsland of Nederland. Voor Duitsland was ik ook een beetje bang. Dit land had ik namelijk wel in de finale geplaatst. Dat Nederland niet zo ver zo komen was voor mij ook wel duidelijk…

Nu even zonder dollen. Het invullen van een EK poule is natuurlijk een kwestie van gokken. De toto’s van de wedstrijden kan je invullen met een beetje inzicht en ervaring, maar de uitslagen zijn toch echt een kwestie van uit je duim zuigen.

Nadat ik dit jaar heb gewonnen heb ik besloten op mijn hoogtepunt te stoppen met de poules. Hierdoor wil ik jullie mijn geheim van het invullen meegeven: gebruik de FIFA ranglijst bij het invullen van een poule!

 

Tags: