Ik heb het gedaan

Na het stoppen van Miss Saigon, de toekomstige zomerstop van Wicked en het uitblijven van een andere aantrekkelijke musical moest ik op zoek naar een andere bezigheid. In combinatie met wat overtollig vet en een matige conditie kwam ik al snel uit op een ‘gezonde’ hobby. Eentje die niet ze heel veel geld kost, mits je geen rekening houdt met de geĆ«iste kledingvoorschriften, en eentje die ik zelf in kan plannen. Het is een hobby die qua leukheid nog wel een beetje moet gaan groeien en ervoor moet zorgen dat ik niet meer verder groei.

Ik heb het gedaan: ik heb mij inschreven op een sportschool met een verbintenis voor een jaar.

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *