LUV Madonna

Maanden geleden een flinke uitgave, maar een show om nooit te vergeten: Madonna in Ziggo Dome te Amsterdam.Met concerten heb ik niet zoveel, maar ik heb ooit gezegd dat als Madonna weer naar Nederland komt ik daar wel heen zou gaan. Enkele dagen nadat ik dat zei hoorde ik op de radio dat Madonna naar Nederland zou komen en het eerste concert al heel snel was uitverkocht. Een extra concert zou die aankomende zaterdag in de verkoop gaan.

Op zaterdagochtend rond half tien zat ik achter de computer, klaar om kaartjes te bestellen. Omdat dit, waarschijnlijk, een éénmalige ervaring zal worden, besloten Edwin en ik maar het beste eruit te halen en voor de duurste kaartjes te gaan. Op de achterste rij tijdens een concert leek mij ook niks.

Iets na tien uur waren wij de trotse bezitter van kaartjes voor de Madonna World Tour in ZiggoDome in Amsterdam.

De berichten van de vorige avond waren wisselend, maar zonder bijzondere verwachtingen, bezochten wij het concert.

Na een lang voorprogramma van Martin Solveig was het wachten op Madonna. Rond tien uur ging het licht uit en begon de show.

Wat een geweldige ervaring om dit mee te maken. Wat een te gekke show. Aan elk detail is gedacht en zorgt ervoor dat alles klopt. En wat een energie heeft die vrouw. Ik mocht wensen dat ik nu zo lenig was, laat staan als ik 53 jaar ben.

Het was een hele bijzondere ervaring om dit mee te maken. En al die geruchten dat ze zou playbacken, ach dat heeft dan echt maar 0,1% van de bezoekers kunnen zien…

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op LUV Madonna

  1. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *