I believe

Bij de eerste stappen die ik vandaag zette heb ik besloten dat ik vandaag niet heel veel ga lopen. De voeten voelen nog niet helemaal fijn.

Aangezien ik wel gebruik wil maken van mijn reeds gekochte dagpas voor de subway ga ik vandaag maar iets later op pad. Als eerste ga ik naar de TKTS om een ticket te scoren voor Blood Brothers. Dit lijkt mij een zeer mooie musical.

Wanneer ik het kaartje in de pocket heb ga ik weer op pad. Ik wilde nog heel graag ‘shoppen’ bij Abercrombie & Fitch. Blijft toch een van mijn favoriete winkels en er lopen ook nog eens mooie jongens rond.

Nadat ik met een flinke tas naar buiten loop bedacht ik mij dat het wellicht handiger is dat ik deze even in het hotel afgooi. Dus met de subway weer op naar het hotel.

Tot aan de show heb ik wat rondgehangen, maar niet heel veel gedaan en na de show eigenlijk hetzelfde. Even wat gegeten en weer op naar Ghost.

Deze musical is eigenlijk de echte reden dat ik nu in Londen ben. Ghost stopt namelijk over een aantal dagen en aangezien deze (voorlopig) niet naar Nederland komt wilde ik ‘m nog erg graag zien.

Met kippenvel all over loop ik na de show weer naar buiten. Wat onwijs jammer dat ik Celinde en Ton niet in deze rollen zal zien. Het plaatje klopt gewoon!

Dit bericht is geplaatst in 2012 | Londen | 2 met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op I believe

  1. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *