Back home

Vanochtend helaas geen ontbijt voor mij in het hotel, aangezien mijn vliegtuig om 8.10h vertrekt. Om 4.30h sta ik al naast mijn bed om op tijd de subway en de trein te hebben.

Na het afgooien van mijn bagage is het alsnog wachten. Ondanks dat ik niet twee uur van te voren aanwezig was, moest ik alsnog een flinke tijd mijzelf vermaken. Gelukkig konden we wel op tijd het vliegtuig in. 20 minuten later dan gepland gingen we de lucht in. Van de vliegreis heb ik niet veel meegekregen, viel telkens in slaap…

Op Schiphol aangekomen stond mijn zusje al op mij te wachten en zij heeft mij weer veilig naar huis gebracht.

Heerlijke dagen gehad en op naar de volgende trip: Shanghai!

Dit bericht is geplaatst in 2012 | Londen | 2 met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *