Nieuwe start

Morgen is het zover: ik ga beginnen bij mijn nieuwe werkgever.

Met een dubbel gevoel beleef ik mijn ‘laatste’ vrije dag. Na weken thuis te hebben gezeten ben ik wel weer toe aan een nieuwe uitdaging. De keukentafel waar ik heel veel uren van de dag doorbracht om aan mijn scriptie te werken begon wel een beetje te vervelen. Ook het feit dat ik dagen ook echt alleen was, omdat Edwin er niet is, was ik wel een beetje klaar mee. Dus wat dat betreft is het wel weer fijn om een normaal leven te leiden en weer aan de slag te gaan.

Aan de andere kant had het van mij wel weer een maandje langer mogen duren. Beetje uitslapen, beetje sporten op de momenten dat het mij uitkwam. Huishouden tussen de bedrijven door. Afspraken maken doordeweeks als dat zo uitkwam. En lekker op vakantie gaan.

Toen mijn vrije periode begon had ik een mooie to-do-lijst gemaakt met allemaal klusjes in en om het huis. Je begrijpt natuurlijk wel dat daar niet zo heel veel van terecht is gekomen. We bewaren het wel voor een later tijdstip.

Ondanks het dubbele gevoel heb ik heel erg veel zin om morgen te beginnen. Ben heel erg benieuwd wat mij te wachten staat en wat ik precies allemaal mag gaan doen. Ach, we hebben dan de avonduren en weekenden weer, zoals het hoort, om leuke dingen te doen.

Tags: ,