Voetjes hebben ’t zwaar

Voor vandaag staat de Verboden Stad op het programma. Nadat we een beetje hadden uitgeslapen pakken we de metro naar de Verboden Stad.

De Verboden Stad is een mooie attractie, maar de betekenis erachter doet mij eerlijk gezegd niet zo veel. Hierna zijn we doorgelopen naar Tian’an Menplein. Ook hier werd ik niet warm of koud van. Wellicht toch een cultuurbarbaar…

Na al het wandelen hebben we besloten om onze voetjes wat rust te geven door even op de hotelkamer op bed te liggen. Voor we het wisten lachen we allebei te tukken en werden we een uur later wakker. Wellicht hadden we deze powernap nodig?!

Nadat we weer volledig waren bijgetankt was het wel al weer tijd voor het diner. Aangezien ik de Pekingeend zo lekker vond gisteravond, besloten we vanavond toch ook meer weer voor dit diner te gaan. Vandaag werd alleen niet van te voren aangegeven dat we moesten wachten, dus toen we op de juiste etage terecht kwamen bleek dat we 20 minuten moesten wacht. Ach, alles voor de lekker eend.

Na het diner nog even een toetje halen bij Häagen-Dazs en daarna met onze statief en camera naar de weg. Hier hebben we een aantal foto’s genomen met het idee om de lichten in lijnen op de foto te krijgen. Helaas was er geen goede verhoging, maar de foto’s zijn uiteindelijk wel cool geworden.

Vervolgens zijn we lekker naar de hotelkamer gegaan om daar nog even televisie te kijken.

Dit bericht is geplaatst in 2012 | China met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *