Aftellen

Inmiddels ben ik alweer één week thuis en zo langzamerhand ook alweer gewend aan het dagelijks leven in Nederland.

De maandag na mijn thuiskomst moest ik meteen weer aan het werk. De avonden stonden vol met afspraken. En het huishouden heb ik tussen de bedrijven ook weer opgepakt.

Momenteel zit ik thuis op de bank met de studiemateriaal naast mij. Want ook dit moest ik maar weer eens op gaan pakken. Toch voel ik mij, ondanks de vele gezellige afspraken, erg eenzaam. Blijft vervelend om je liefde alleen maar via een scherm te moeten zien. Nadat ik Edwin in China heb achter moeten laten is het gevoel dat ik thuis heb alleen maar sterker geworden: ik kan niet zonder mijn maatje!

Nog vier weken moet ik met dit gevoel rondlopen en dan komt Edwin eindelijk thuis. Het aftellen is begonnen!

 

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Aftellen

  1. Sign Up schreef:

    The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *