Jeans – Dynamite

Vanavond ga ik een avondje genieten van show en muziek tijdens de 22e uitvoering van Jeans.

Bennie Hölzken
Sarah van der Meer
Tjindjara Metschendorp
Ben van Vugt
Tibisay Mercera
Diederick Ensink
Nigel Brown
Renee Kouwenhoven

 

Jeans staat al jaren voor een gegarandeerde avond uit voor jong en oud. Ook vanavond hebben we de zaal, inclusief mij weten te vermaken.

Door de diversiteit in de gekozen nummers zit er voor iedereen wat bij. Maar voor echte muziekliefhebbers is het een avond om mooie nummers te horen die door talenten gezongen worden op hun eigen manier.

Alle zangers en zangeressen hebben een mooie en eigen stem. Tijdens de show werd ook gebruik gemaakt van dansjes. Deze hadden van mij iets minder gemogen. Naar mijn mening is de zang echt meer dan voldoende.

Tijdens het nummer Piano man, gebracht door Diederick, bezorgde mij kippenvel over mijn hele lichaam en een flinke brok ik mijn keel. Wat fantastisch gezongen. Tevens begeleidde Diederick zichzelf op piano en met de mondharmonica.

Het nummer ‘Catootje’ wordt als een heel toneelstuk op zich gebracht en zit vol met humor.

Jeans heeft mij wederom een prachtige avond bezorgt, dus ik ben alweer benieuwd naar de volgende versie.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Jeans – Dynamite

  1. binance schreef:

    Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *