Suzan Seegers – Suus

Vanavond speelt Suzan Seegers haar solovoorstelling Suus in de kleine zaal in het Stadstheater in Zoetermeer. Suzan heeft mij overtuigd van haar talant tijdens de musical Urinetown, waarin zij de rol van kleine Eefje fenomenaal neerzette.

De solovoorstelling Suus gaat over Suzan zelf. De show is een combinatie van zang en verhaal. De zang is werkelijke prachtig. Ballads en up-tempo nummers wisselen elkaar af. Alle songs worden gezongen in haar oorspronkelijke dialect: Limburgs. Dit is de eerste twee, drie nummers wel fijn, maar als snel merk ik dat ik verlang naar een ABN liedje. Tijdens de liedjes wordt zij begeleid door een pianist. Verder is er geen achtergrondkoor of ensemble. Hierdoor laat Suzan zien dat zij in haar eentje een show kan neerzetten.

Ook tijdens de verhalen laar Suzan zien wie ze is. Mooie ontroerende verhalen worden afgewisseld door de hyperactieve acties van Suzan.

Het is een geweldige show door de kracht van de eenvoud.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Suzan Seegers – Suus

  1. Anoniem schreef:

    Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *