Eerste dagje bij Mickey

Vandaag gaan we eindelijk naar Disney World. We beginnen met een ontbijtje in onze villa. Celeste zal voor de croissants zorgen. Nadat ze deze heeft gerold blijkt dat er slecht een rooster beschikbaar is om ze op te leggen. Is het proberen waard. Alleen blijkt al snel dat de croissants naar beneden druipen. Grotendeels zwart komen ze uit de oven. Laat maar, ik neem wel een geroosterde boterham.

Na het ontbijt gaan we richting Disney World. Het eerste park die we aandoen is Magic Kingdom. Het idee is om land voor land het park af te werken, maar al snel blijkt dat we niet de enige zijn in het park. Dan maar middels Fast Passes de attracties bezoeken. Halverwege de middag besluiten we om naar het park Epcot te gaan. De resterende attracties doen we later wel.

In Epcot is het iets rustiger en kunnen we een aantal attracties doen. Tegen de avond staan we in de rij voor Saicon, maar hier komt al 30 minuten geen beweging in. We besluiten om de rij te verlaten en papa en mama op te zoeken. We hebben het plan om naar de Electrical Parade te gaan in Magic Kingdom en daarna te eten in de villa.

We doen boodschappen bij de Publix en genieten van een heerlijke maaltijd.

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Amerika met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *