Overal water

Na het ontbijt vertrekken we naar Magic Kingdom, met het plan om ’s middags een van de Disney zwembaden te e bezoeken. We doen de attracties die wij gister hebben gemist. Omdat we erg vroeg zijn kunnen we snel achter de attracties afwerken. We nemen Leonard mee in de Buzz Lightyear. Hierbij is het de bedoeling om door te schieten op bepaalde schijven zoveel mogelijk punten. Met uitzondering van Leonard, zijn wij in deze attractie allemaal al geweest. Hierdoor denken wij allemaal dik van Leonard te winnen. Het tegendeel was waar. Leonard zat al snel aan het maximaal aantal punten wat behaald kon worden. Gefeliciteerd, Leo!

Helaas begint het hard te regenen, waardoor het middagprogramma in het water valt. We besluiten om naar Animal Kingdom te gaan.

In Animal Kingdom kunnen we een aantal attracties doen. Als wij, zonder papa en mama, een achtbaan in zijn gegaan en weer terugkomen, zien we mama nog steeds klaar staan met de camera. Dit terwijl wij wel bij het eerste deel van de rit al naar hen gezwaaid hebben. De kop van mama zegt dat ze er geen reet van begrijpt dat wij nog niet naar beneden zijn gekomen. Lachend staan wij achter hen te genieten van de koppen die zij trekken.

We krijgen zowel papa als mama zo ver dat zij met ons meegaan Kali River Rappids (een wildwaterbaan). Al snel lagen een aantal van ons in een deuk, omdat twee personen totaal overspoeld werden met water.

Omdat het toch niet lekker liep in totaal doordrongen kledij besloten we naar huis te gaan. Onderweg snel even boodschappen doen en ’s avonds bij de villa lekker barbecuen.

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Amerika met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *