Helemaal niets

Vandaag staat niets anders op het programma dat niets doen. Na een half uurtje op het strand kwam ik er achter dat ik was vergeten hoe slecht ik ben in niets doen. We houden het vol tot 12u en gaan dan terug naar het hotel voor de lunch.

Na de lunch ploffen we neer bij het zwembad en genieten van de warmte in de schaduw. Inde loop van de middag krijg ik trek in iets zoets. Wat een geluk dat aan de overkant van het hotel een Dunkin’ Donuts zit. Wisten jullie trouwens dat je bij aankoop van vijf donutsen de zesde gratis krijgt?

Voor het diner duiken we wederom het stadje in. We duiken op tijd ons bed in, want morgen gaan we weer vroeg op pad.

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Bali met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Helemaal niets

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

  2. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *