Twinnies

De vlucht van Bali naar Kuala Lumpur duurde maar een kleine drie uur. Ik denk dat ik hooguit een half uur bewust heb meegemaakt. Met andere woorden: mijn nachtrust heeft 2,5 uur geduurd.

Het wachten op de koffers duurde bijna met zolang, maar gelukkig kwamen ze wel en konden we op zoek naar een taxi. 

Na een ritje van een uur komen we aan in ons toffe hotel. Uitzicht vanaf de kamer was iets minder, maar vanaf het zwembad was het uitzicht geweldig. 

We beginnen met een korte verkenningstocht door de stad. Aangezien we midden in de zgn. Golden Triangel zitten is het meeste aan te lopen. Helaas is het erg warm een besluiten we halverwege de middag een duik te nemen in het zwembad. We halen tevens even een uurtje slaap in. 

Rond een uurtje of vijf vertrekken we richting de Petronas Twin Towers. Gelukkig hadden vrienden ons erop gewezen dat we tijdig kaartjes moesten kopen. Deze voorbereiding hadden we dus al ruime tijd geleden getroffen. 

Het uitzicht was mooi, maar helaas was het geen open dek, waardoor foto’s slechts door glas genomen kon worden. Net echt zoals we willen…

Na het hoogtepunt duiken we het bijbehorende winkelcentrum in. Celeste, echt iets voor jou! Zes verdiepingen met winkels. Hier kan jij je echt de hele dag vermaken. Wij waren na een ruim uurtje wel klaar en besloten te gaan dineren. 

Omdat het buiten zo warm is vinden de mensen het hier blijkbaar fijn om het binnen met airco heel koud te maken. Voor mij iets te koud, dus snel het eten naar binnen werken en weer gaan. 

We lopen nog een rondje om van de Towers een foto te maken in het donker, waarna we naar het hotel lopen en lekker op tijd gaan slapen.

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Bali met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Twinnies

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *