De voornemens voor 2014

Het nieuwe jaar is aangebroken en uiteraard heb ik, net als vele andere, goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Zo wil ik, net als een groot deel van Nederland, aan de lijn. Voor mij gaat dit betekenen dat ik voorlopig geen zoetigheid ga eten, zoals snoep en koek. Daarnaast is mijn wens meer te gaan sporten. De laatste paar weken van 2013 heb ik behoorlijk verzaakt.

Een ander voornemen heeft te maken met het theater. Ik heb mezelf beloofd dat ik dit jaar wat meer tijd ga vrijmaken om naar het theater te gaan. De afgelopen weken heb ik gemerkt dat ik dit toch wel echt gemist heb. Hopelijk kan ik wel alles goed onder controle houden.

Voor Shaphed heb ik ook zo mijn doelen gesteld. Ik hoop dat we nieuwe opdrachten gaan krijgen en foto’s gaan maken waar we trots op kunnen zijn.

Daarnaast wil ik mijzelf meer de tijd geven om blogs te schrijven voor de website, waarbij ik jullie hopelijk ga vermaken.

Ik wens jullie allemaal een prachtig 2014 en dat jullie voornemens ook uit mogen komen.

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *