Jersey Boys | tot en met nu…

Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar ik vrees dat ik een nieuwe verslaving heb: Jersey Boys! De afgelopen weken merk ik dat ik steeds vaker in de zaal wil zitten om naar het talent te kijken en te luisteren. Een heerlijk avondje genieten van heerlijke muziek en mooi toneelspel.

Na een aantal shows kreeg ik al de behoefte om mijn mening met jullie te delen, maar ik nam de tijd niet om dit te verwoorden. Tevens merk ik natuurlijk weer een aantal bijzonderheden op tijdens de die ik leuk vind op te schrijven. Vanaf nu zal ik, van de shows waarvan ik vind dat de moeite zijn om iets over te melden, meer blogs gaan schrijven.

Leuke momenten die ik tot nu toe heb meegemaakt:
– De laatste show die Tim speelde in Nederland, voordat hij vertrok naar UK, spelde Frankie zijn achternaam in het Engels.
– Bob, gespeeld door Dieter, verspreekt zich nadat hij het contract bij Bob Crew tekent. Hij zegt: “Het is beter dan deuren openen, maar niet zo…” En dan de gezichtsuitdrukking. Deze was geweldig.
– Lysanne, die de rol van Mary, speelt neemt Nick regelmatig in de maling door een vies glas whisky te overhandigen. De reactie van Nick (gespeeld door Robbert) is vaak erg hilarisch. Of hij knipt in z’n vinger en geeft op deze manier aan dat Mary een vies glas heeft gegeven, of hij zegt hardop “smerig wijf”.

Zo zijn er nog een hoop kleine dingetje die het voor mij elke show aangenaam blijven houden. Daarnaast is de afwisseling in cast, door de alternatie en understudies ook heel fijn.

Ik hoop snel met een volgende blog te komen :)

 

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Jersey Boys | tot en met nu…

  1. geinoutime.com schreef:

    geinoutime.com
    그는 황제입니다. 그가 뭐라고 말합니까, 그가 바로 그 사람이 아닙니까?

  2. k8 カジノ schreef:

    CR真・北斗無双(1:2)
    素晴らしい記事です!いつもながらの高品質な内容に感謝します。

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *