Afwijking van schema

We hoeven gelukkig niet wakker te worden door de wekker. Horen we om 6.30u heel lief “papa”, ” auto” en “Leo” uit de tent komen. Tja dan sta je in ieder geval vrolijk op.

Vandaag gaan we Ayutthaya verkennen. Al snel komen we erachter dat er niet veel meer is dan heel veel tempels. Na de eerste bezocht te hebben hebben we het idee dat we ze allemaal wel gezien hebben.

We besluiten ook maar lekker terug te gaan naar het hotel en een duik te nemen. Het frisse zwembad. Na de duik gaat Alies even slapen en kunnen wij kijken wat we de rest van de dag en morgen nog willen doen in Ayutthaya.

We realiseren ons dat twee nachten misschien te veel van het goede is. We besluiten ons schema iets aan te passen. Hopelijk kunne we de treintickets van morgen omruilen voor vanonder en kunnen we een dag eerder in Chiang Mai arriveren.

Als Alies wakker is gaan we direct naar het treinstation. Gelukkig is er jog plaats voor vanavond en kunnen we de tickets (tegen een kleine vergoeding) omboeken.

Nu lekker ergens lunchen om daarna weer terug te gaan naar het hotel. Daar extra nacht voor ons volgende hotel geregeld en weer even zwemmen.

Ook moeten we de bagage klaar maken voor vertrek. Om 17.30u worden we met de taxi opgehaald die ons naar het station brengt. Eerst nog even dineren in een restaurant bij het station en tijdig staan wij klaar om op de trein te wachten.

De oorspronkelijk vertrektijd van de trein is 19.45u. Uiteindelijk wordt het 20.00u. Valt niet tegen.

We hebben een 1e klas privé coupe. De bedden zijn al gereed en Alies vindt het trapje maar al te interessant.

Als snel gaat Alies slapen en proberen wij ook maar de rust te vinden. Morgenochtend willen we immers de zonsopgang zien. Die schijnt prachtig te zijn…

Dit bericht is geplaatst in 2016 | Thailand met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *