Op de bamboevlot

Of ik heb geslapen in de nachttrein? Nou een beetje in blokjes van kleine uurtjes. Alies daarentegen, waarmee ik het bed deelde, heeft overigens heerlijk geslapen.

We hadden dus de wekker gezet voor de zonsopgang. Deze was niet nodig, want ik was al voor de wekker wakker. En de zonsopgang viel dus heel erg tegen. Deels omdat het de trein niet de verkeerde kant op reed en deels omdat er te veel bomen in de weg stonden.

Tegen 7u komen we aan op het station van Chiang Mai. We zoeken direct een taxi. We vinden er één. De chauffeur vertelde ons alleen dat we nog 1,5 uur met de taxi moesten voor we bij het hotel aankwamen. Oeps, verkeerde inschatting gemaakt bij het boeken. Nu maar hopen dat het hotel de moeite waard is.

En of, het is een prachtig complex. Hier kunnen we wel onze vier aankomende nachten doorbrengen. Onze villa is alleen nog niet schoon, dus doen we een drankje in het restaurant.

Als tegen 10u onze villa gereed is gaan we ons snel verkleden om het zwembad in te duiken. Dat hebben we wel verdiend.

Inmiddels is het alweer tijd voor de lunch. Dit doen we (noodgedwongen) op het resort. Er is immers niets in de buurt. En wat gaan we dan in de middag doen. We hebben gelezen over bamboevlot varen. Lijkt ons best geinig. Kijken of Alies dit een uur volhoudt…

Het is een hele leuke toch. We zien heel veel olifanten. Alies wordt er helemaal wild van. Op een gegeven moment zien we zelfs een baby olifant. Zo schattig.

De laatste 10 minuten moeten we Alies toch wel even gaan vermaken. De hitte is ook niet niks. Dan maar even pootje baden. Dat is lekker!

Als we weer terug zijn op ons resort duiken we meteen weer het zwembad in. Het is echt niet normaal heet.

Voor het diner gaan we op zoek naar een geschikte locatie: Toch weer noodgedwongen op het resort eten.

Na het eten nog even spelen in de villa en dan mag Alies slapen en duiken Edwin en ik er ook meteen in. We hebben immers wat in te halen.

Dit bericht is geplaatst in 2016 | Thailand met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *