Van alles en nog wat

Beetje uitgelapen deze ochtend. Alies was al voor 7u wakker, maar hoefde gelukkig pas om half acht de aandacht. Als eerste ontbijten in de gigantische vreetschuur van het hotel. Oh, dit doen we dus echt nooit meer!

We beginnen de dag op het strand. Even stoeien in de golven. Alies vindt het uiteraard geweldig. Ik vind het strand en de zee erg tegenvallen. Ik was in de veronderstelling dat we spierwit strand en een helder blauwe zee zouden aantreffen. Maar dat was er dus niet. In plaats daarvan een strand vol afval en vies water. Na het spelen op het strand is het tijd om af te spoelen in het zwembad.

Aan het eind van de ochtend pakken we een taxi richting de Prium outlet. Hier hopen we wat leuke aanbiedingen te scoren. Na drie kwartier hebben we alles gehad en helaas niets leuks gevonden.

Dan maar met de taxi terug richting de shopping mall bij ons resort, zodat we daar kunnen lunchen.

Na de lunch lopen we terug naar het resort om wederom weer het zwembad in te duiken. Na het zwemmer doet Alies een tukje in d’r wagen en kunnen wij ook even uitrusten.

Tegen etenstijd kleden we ons aan en gaan naar het Hard Rock Café om te dineren. Lekker smikkelen.

Via een blokje om komen we weer op ons resort aan. Hier drinken we een drankje in de bar, zodat Alies haar laatste energie kwijt kan om vervolgens lekker naar bed te gaan. Eerst nog een verhaaltje en dan lekker de tent in.

Dit bericht is geplaatst in 2016 | Thailand met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *