De eerste en tweede dag

Wat een rustige start van de vakantie. We vliegen pas om 20.45u in de avond, dus we hebben alle tijd overdag. In de ochtend pakken we de koffers in en zijn we eigenlijk al klaar voor vertrek.

Aan het eind van de middag komen Celeste en Leonard gedag zeggen. Mijn moeders brengt ons om 17u naar het vliegveld. Mijn vader zou dit oorspronkelijk doen, maar aangezien Ajax speelt zit hij in de Johan Cruijff Arena. Maar toch moest hij via Schiphol naar huis om zijn dochter gedag te zeggen. Oh nee, het gaat het om zijn kleindochter :)

Dineren doen wij op Schiphol. Tijdens het wachten vermaakt Alies zich prima in de cockpit van het vliegtuig. Na het eten gaan we rustig aan naar de gate. Gelukkig geen vertraging en enigszins op tijd gaan we de lucht in. Het vliegtuig zit helemaal niet vol. Zo gaan we snel van de drie betaalde stoel over naar zes stoelen. Goede verdeling: Alies twee stoelen om heerlijk te slapen, ik drie stoel om ook lekker lang uit tukjes te doen en Edwin één om lekker filmpjes te kijken.

De vlucht gaat voorspoedig. Eenmaal op Kuala Lumpur aangekomen moeten we heel lang wachten voordat we door de douane gepasseerd zijn: jeetje wat werken die lui langzaam! Het enige voordeel: de bagage ligt al lang en breed voor de bagageband op ons te wachten.  

Snel treinkaartjes kopen voor de reis naar het centrum en een donut voor onderweg. Vanaf Kuala Lumpur Centraal nog een klein stukje met de taxi en we zijn in ons hotel. 

Het idee was eigenlijk om een duik te nemen in het zwembad, maar aangezien het inmiddels al half zes in de avond is besluiten we maar te gaan eten. We zoeken een tentje, eten wat en gaan weer terug naar het hotel. Lekker douchen en naar bed. Nu maar hopen dat we wat kunnen slapen en geen last hebben van een jetlag…

Dit bericht is geplaatst in 2017 | Maleisië met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *