Slenteren door de stap

Na het ontbijt gaan we de hoofdstad van Penang verkennen. Aangezien de openbare bus voor ons hotel stopt besluiten we die te nemen in plaats van de taxi. Uiteindelijk best een lange zit, maar na een klein uurtje en flink wat kris kras door de stad te hebben gereden kunnen we uitstappen.

Voordat we op verkenningstocht gaan eerst een cappuccino en een broodje nuttigen in een lokaal tentje. Die blijven toch wel echt het leukst!

We gaan lekker wandelen. In Georgetown is heel veel streetart te vinden. Veel leuke muurschilderingen. Na een aantal te hebben gezien wijken we af van de route en lopen we wat in het wilde weg. Alies heeft het wel gezien en besluit een tukje te doen bij Edwin op zijn rug.

Na een tijdje te hebben gewandeld drinken we een frappuccino bij de Starbucks. Ondertussen wordt Alies ook weer wakker en kunnen we weer verder wandelen. We belanden uiteindelijk in een vreselijk basar. We vinden het wel genoeg hier en gaan met de bes terug naar ons hotel.

We gooien Alies weer in de tent en wij nemen een duik in het zwembad. Als Alies wakker is gaan we nog even met z’n drieën zwemmen.

Voor het diner gaan we naar het Hard Rock Café, dat vlakbij ons hotel ligt. Heen wandelen we, terug krijgen we een lift met de shuttle bus van het Hard Rock Café. Best relax!

Als we terug zijn in ons hotel dan regelen we nog even de privéchauffeur voor de volgend dag en kunnen we lekker gaan slapen.

[fbcomments]

Dit bericht is geplaatst in 2017 | Maleisië met de tags , , . Bookmark de permalink.