Two flights

We staan redelijk op tijd op, want vandaag vliegen we om 10.30u naar Penang. We ontbijten om 8.00u, zodat we om 8.30u met de taxi naar het vliegveld kunnen vertrekken. Zoals ik eerder al aangaf: het vliegveld van Kuantan stelt weinig voor. Een paar vluchten per dag, dus ook klein in opzet, dus ook weinig te beleven. Gelukkig hoeven we ook niet lang te wachten voordat we kunnen boarden.

We vliegen eerst naar Kuala Lumpur. Dit is een vlucht van 40 minuten. Voordat je eenmaal boven de wolken bent ga je alweer naar beneden. Heerlijk eigenlijk!

Op Kuala Lumpur hebben we ongeveer twee uur de tijd om wat te eten en te drinken. Helaas is er in het gebied waar wij zijn niet heel veel keuze, ondanks dat we het hele stuk hebben afgestruind. Dan maar naar de lokale McDonalds. Is ook best prima.

Na het eten terug naar de gate. Helaas blijkt ons vliegtuig vertraging te hebben van ruim een half uur. We leggen Alies maar even in de buggy voor een powernap.

Eindelijk ogen we wederom boarden en gaan we voor een vlucht van 45 minuten het vliegtuig in. Als we eenmaal op het vliegveld gearriveerd zijn en de koffers hebben opgehaald zoeken we een taxi die ons naar het hotel brengt.

De taxirit duurt ruim een half uur en als we in ons hotel aankomen leggen we Alies even in d’r tentje om te slapen. Na d’r tukje duiken we het zwembad in, want we kunnen wel wat afkoeling gebruiken.

’s Avonds blijven we in ons hotel eten en gaan we lekker op tijd naar bed.

[fbcomments]

Dit bericht is geplaatst in 2017 | Maleisiƫ met de tags , , , , . Bookmark de permalink.