Next stop: Langkawi

We moeten vandaag op tijd uit bed, want we reizen weer af naar onze volgende bestemming: Langkawi. Door de taxi worden we naar het vliegveld gebracht.

Ondanks dat we bij voorbaat al voor onze bagage hebben moeten betalen blijken we alsnog overgewicht te hebben en moeten we 2,5 kilo uit onze koffer halen. Inschattingsfoutje! Helaas is onze eerst bagage al weg. Hier zaten we wat dingen in die we eruit konden halen. De koffer bevat alleen maar kleding en slippers. Dan de slippers maar in een tas en opnieuw wegen. Nog een halve kilo, maar dat regelt de vriendelijke meneer wel voor ons.

Koffers weg, dus kunne we op ons gemak even een koffie nuttigen en ons langzaam aan naar de gate verplaatsen. Bij de gate is een klimrek, dus Alies vermaakt zich wel totdat we kunnen boarden.

De vlucht stelt wederom niet veel voor. Na ruim een half uurtje landen we op Langkawi. We regelen een huurtauto en rijden naar ons hotel. Onderweg krijg ik enorme honger. Aangezien Alies toch slaapt kunnen wel even bij de Mac een burger halen. Ja en dan is Alies wakker op het moment dat Edwin terugkomt met het eten. De eerste Mac-ervaring van Alies is een feit…

In het hotel aangekomen blijkt onze kamer nog niet gereed. Dan maar even wachten onder het genot van een drankje bij het zwembad.

Als de kamer gereed is kunnen we ons gereed maken voor het zwembad. Alies heeft besloten niet meer te willen slapen vandaag, dus die ook maar in een badpak hijsen.

Na wat uurtjes door te hebben gebracht in het zwembad en een frisse douche pakken we de auto naar het centrum van Pantai Cenang: niet meer dan een touristsche straat met verschillende winkels en horeca. Al zoeken de komen we uit op een heel leuk tentje aan het water. Alies is inmiddels op de rug van Edwin in slaap gevallen, dus die leggen we heerlijk op een zitzak om verder te slapen. Edwin en ik nuttigen samen een pizza.

Nadat we Alies hebben wakker gemaakt kunnen we even spelen op het strand. Ook Alies wil wat eten en we bestellen nog een pizza. Het ultieme vakantiegevoel: met zonsondergang met je billen in het zand lekker eten en drinken.

Als dessert nog even een frappuccino bij de Starbucks en we kunnen weer terug naar ons hotel om lekker te gaan slapen.

[fbcomments]

Dit bericht is geplaatst in 2017 | Maleisië met de tags , , . Bookmark de permalink.