Middagje strand

Joehoe, we hebben uitgeslapen! Voor het eerst niet om 6 uur wakker, maar pas om half 8. Hopelijk morgen weer een uurtje erbij…

We beginnen de dag uiteraard met een ontbijten in het hotel, waarna we met de auto op pad gaan. De eerste stop is de Cable Car. Dit een een zeer steile gondellift naar het topje van een hoge berg. Best vreemd om de gondel in te stappen in zomerkleding en zonder snowboard. Al snel merken we dat het wat bewolkter raakt naarmate we verder naar boven ga. Eenmaal boven aangekomen zitten we midden in de wolken en is ons uitzicht nog geen tien meter. We besluiten om maar een cappuccino te drinken in de hoop dat de wolken verdwijnen. Helaas, het is ons niet gegund vandaag. Dan maar terug naar beneden om te lunchen.

Na een heerlijk broodje van de Subway stappen we de auto weer in naar onze volgende stop: de watervallen! Helaas niet zo spectaculair als de watervallen die we vorig jaar in Thailand hebben beklommen, maar zeker de moeite waard. Voor ons leuk omdat Alies nu grotendeels zelf kan lopen in plaats van dat wij haar hoeven te dragen zoals vorig jaar.

Na een langdurige weg heen en nog langdurigere weg terug naar de auto rijden we weer terug naar ons hotel. In de auto valt Alies in slaap, dus die takelen we zo over in ons bed. Okay, ik offer mij wel op om bij haar te liggen.

Rond een uur of vier vertrekken we richting het strand waar we gisteravond ook waren. Alleen nu met zwemkleding, zodat we heerlijk een duik in de zee kunnen nemen. Alies vindt het geweldig. De golven zijn best wild, waardoor we lekker kunne vallen en opstaan.

Rond 6 uur is het tijd om te dineren aan het strand om vervolgens elders een ijsje te eten. Jammie, jammie!

Eenmaal terug in ons hotel lekker douchen en naar bed.

[fbcomments]

Dit bericht is geplaatst in 2017 | Maleisië met de tags , . Bookmark de permalink.