Same place, same weather

Vandaag gaan we na het ontbijt richting China town. Vorige keer toen we hier waren stortte het van de regen. Nu stappen we hetzelfde metrostation uit en wederom hetzelfde uitzicht: een Chinese straat in de regen.

We lopen overdekt door allemaal Chinese winkeltjes. Eigenlijk met alleen maar troep, maar dat mag de pret niet drukken. Gelukkig is het na een uurtje droog en kunnen we verder. We besluiten richting een hoog flatgebouw te gaan waar je voor een prikkie naar boven kan, maar niet eerst voordat we ergens een cappuccino hebben gedrongen en een bananencakeje hebben genuttigd.

Vanaf de 50e etage van het flatgebouw hebben we een prachtige uitzicht over Singapore. We zien zowel de haven als de hoge gebouwen die Singapore rijk is. Echt geweldig!

We wandelen terug naar een metrostation en gaan langzaam aan terug naar het hotel. Onderweg lunchen we ergens en eenmaal in hotel aangekomen duiken we het zwembad in op het dak van het hotel. Wederom een prachtig uitzicht!

’s Avonds gaan we eindelijk naar de Singapore Flyer. Aangezien we al twee keer van het uitzicht hebben genoten met daglicht, leek het ons leuk om het reuzenrad te doen in de avond. We eten eerst ergens een pizza en pasta en lopen daarna naar de Singapore Flyer. Ik had verwacht dat we heel lang in de rij moesten staan, maar er was bijna niemand. Tickets waren zo gekocht en slechts een paar mensen voor ons in de rij om het reuzenrad in te kunnen.

Het rondje duurt een half uur, best lang eigenlijk, want het uitzicht heb je snel gezien. Neemt niet weg dat het uitzicht heel mooi is en absoluut de moeite om gedaan te hebben.

Ondertussen is het al heel laat en gaan we terug naar het hotel voor een slaapje.

[fbcomments]

Dit bericht is geplaatst in 2017 | Maleisiƫ met de tags , . Bookmark de permalink.