Diertjes kijken

En wederom worden we wakker gemaakt door de wekker. Vandaag staat namelijk Singapore Zoo op het programma.

Eerst rustig ontbijten in het hotel en dan op naar het metrostation. We moeten een paar haltes, overstappen en nog een paar haltes en tot slot nog een kwartiertje met de bus.

We besluiten om een dubbelticket te kopen: voor de Zoo en de River Safari.

We beginnen in de Zoo. Wat een onwijs prachtige dierentuin is dit. Alles is echt ontiegelijk mooi opgezet en de dieren kunnen heel dichtbij komen. Alies kijkt d’r ogen uit. Vooral toen de olifanten gevoerd werden had Alies het niet meer. Blijven toch haar lievelings. En ik blij, want we hebben toch olifanten gezien deze vakantie die we Alies beloofd hadden.

Helaas begon het tijdens het voeren van de olifanten heel hard te regenen. Zo hard dat we wel elders moesten schuilen.

Na ruim een kwartier wagen we toch de tocht naar het restaurant. Ik heb namelijk erge honger! Na de lunch vervolgen we de wandeling door de dierentuin. Alies valt in slaap dus het rondje gaat iets sneller.

Als we alles hebben gezien gaan we in het restaurant even wachten tot Alies wakker wordt. Gelukkig heeft Alies aan een powernap genoeg en is ze na een half uurtje wachten al wakker. We kunnen verder naar de River Safari. Dit is tevens zo mooi opgezet. Heel veel vissen, waar Alies ook al dol op is. Dit park gaat in een wat hoger tempo, aangezien maar één route gelopen kan worden.

Als we dit park helemaal gezien hebben gaan we met de shuttlebus en metro terug naar The Shoppes at Marina Bay Sands. Daar nuttigen we ons diner om vervolgens weer naar het hotel te gaan.

[fbcomments]

Dit bericht is geplaatst in 2017 | Maleisië met de tags . Bookmark de permalink.