Van rondreis Marokko naar weekendje Casablanca

De volgende ochtend besluiten we dat we terug naar huis gaan. Onze rondreis is nu niet meer in te halen, mochten we vanavond onze koffers terug hebben. Na wederom veel telefoontjes hebben we onze vliegtickets omgeboekt naar vanavond. In één van de telefoontjes werd wel aangegeven dat een deel van de bagage in Casablanca is.

Dus voordat we vandaag weer naar de mall gaan, om onze tijd te doden, rijden we toch nog even langs het vliegveld. Ja hoor, eidnelijk toch twee van de drie koffers zijn terecht. De derde blijkt nog op Schiphol te staan. “Laat maar daar dan”. Die halen we vanavond zelf wel op.

In de mall gaan we nu met zowel Alies als Tristen in wat attracties en nuttigen we een taartje. Vervolgens gaan we nog even naar het strand, waar Alies en ik ons wagen aan de wilde en koude golven. Tristen en Edwin blijven op het strand spelen met speelgoed van alle andere kinderen.

Om 17.00u is het tijd om richting het vliegveld te gaan. Als we daar aankomen krijg ik een sms dat de vlucht met 55 minuten vertraagd is. Tuurlijk kan er wel bij!

Voordat we het vliegtuig in stappen nuttigen we nog een pizza, zodat we met gevulde buikjes kunnen gaan slapen.

De vlucht verliep verder spoedig. Beide kids hebben heerlijk geslapen en Edwin en ik hebben ook beide even een klein uurtje onze ogen dicht kunnen doen.

Uiteindelijk lagen we om 4.00u in ons eigen bedje.

[fbcomments]
Dit bericht is geplaatst in 2019 | Marokko met de tags , , . Bookmark de permalink.