Wachten, wachten en nog eens wachten

Vandaag gaan we voor de tweede keer proberen op vakantie te gaan. De wekkers zijn gezet om 6.00u, want we vliegen om 11.00u.

Alles staat vandaag in het teken van wachten. Wachten bij het inchecken en bagageafgifte, wachten bij de handbagagecontrole, wachten bij de paspoortcontrole, wachten bij de Starbucks, wachten bij het boarden, wachten tot de landing en weer wachten bij de paspoortcontrole. Door al het lange wachten waren we ‘laat’ bij de bagageband waar we met z’n vieren een driewerf deden toen we meteen onze drie koffers op de band zagen bewegen.

Een shuttlebus heeft ons naar ons appartement gebracht, waarna Alies en ik na het inchecken even snel een duik in het zwembad nemen. Terug naar het appartement neemt Alies ook nog eens een duik op de grove grindweg. Arme stakker loopt nu met een zeer dikke lip.

Terwijl Edwin bij de AH wat boodschappen haalt, ligt Tristen even te slapen en doen Alies en ik een rondeje internet.

Met avondeten lopen we naar het strand waar verschillende tentjes zijn om te eten. WE eten snel wat, want uiteindelijk is het voor ons toch al 3.00u in de nacht.

We slapen gezellig met z’n alle op een slaapkamer, dus hopelijk hebben we geen van vieren geen last van de jetlag…

[fbcomments]
Dit bericht is geplaatst in 2019 | Curaçao met de tags , , . Bookmark de permalink.